Stadionvej 10, 3390 Hundested​

Kosmetisk tandpleje

Tandblegning:

Tændernes farve er fra naturens side gullig-hvide. Der kan ses store forskelle fra person til person, og med tiden bliver tænderne mørkere.

Tændernes overflade misfarves pga:

Tobak, kaffe, te, rødvin og andre farvende fødevarer

Disse misfarvninger kan man komme til livs med tandblegning. Hurtigt og nemt. Ved tandblegning føres farven i emaljen tilbage til det oprindelige. Hos Tandlæge Dorthe Schødt vurderer vi om tænderne er egnet til denne behandling. Tandblegningen udføres på klinikken af enten tandplejer eller klinik ass. og varer ca 1 time. Bagefter er tænderne klar til det store smil.

Facader i ren porcelæn:

​Ved meget misfarvet eller store plastfyldninger i fortænderne kan man nogle gange efter en lille tilslibning pålime en porcelæns-facade på tanden. Dette giver en ny flot og overflade på tanden uden at den er beslebet som til en krone. Også ændring i faconen kan nogle gange klares med en facade.


Spørg endelig om det er en mulighed for dig, hvis dine fortænder ikke er som du ønsker dem.​

Tandsmykker:

Hos Tandlæge Dorthe Schødt kan vi give dig dit eget personlige udtryk med et tandsmykke. Tandsmykker er enkle at sætte på og de efterlader ikke spor når man fjerner dem. De sættes på uden der slibes på tanden og fjernes igen uden smerter.

Vi har et bredt udvalg af rhinsten i flere farver samt guld og hvidgulds smykker med eller uden sten. Kom ind og se vores katalog og vi kan bestille det smykke hjem som du måtte ønske.

Lukning af mellemrum (diastema):

Det er muligt med plast at lukke et mellemrum mellem fortænderne. Det kan gøres uden at der slibes på tandens overflade. Det gør smilet mere harmonisk.

Åbningstider​

​Mandag:

8.00 - 16,30

Tirs. - Tors.

8.00 - 16.30

​Fredag:

8.00 - 13.00​

Send os en mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi?

Tandlæge Dorthe Schødt

CVR: 17295098

​Hvor er vi?

​Stadionvej 10,

3390 Hundested

​Hvordan kontaktes vi?

Telefon: 47 93 81 21

E-mail: info@tandhals.dk